-H-8256 Ábrahámhegy-Kisőrs
-+36 87 471 085
-

Tisztelt partnerünk!

A Kvarc-Ásvány Kft. 1990-ben alapult, tulajdonosai magánszemélyek. A cég székhelye Ábrahámhegy-Kisőrsön, telephelye Nemesgulácson és Budapesten található, főtevékenysége a    kvarchomok bányászata, előkészítése, osztályzása és kvarc alapú termékek, építőanyagok gyártása, forgalmazása.

A homok termékeink előállítása korszerű technikai berendezésekkel, nedves és száraz előkészítési eljárásokkal történik. A korszerű technológia alkalmazásának eredményeképpen a    termékskála széles, a minőségi színvonal magas, (ISO 9001). – Export 30.000 tonna.

Több mint 30 féle élesen osztályozott „öntödei homok” és 18 féle „granulit” terméket állítunk elő, ennek köszönhetően a felhasználási terület is széles. Az öntödei ipar minőségi igénye az utóbbi években ugrásszerűen emelkedett, e követelményeknek csak cégünk termékei feleltek meg.

A KVARC márkájú építőanyagok előállítása Nemesgulácson történik számítógéppel vezérelt, automatizált gépsorokon, kiváló minőségű kvarc alapanyagok felhasználásával. A kvarc
alapanyag nagy mennyiségben és megfelelő minőségben áll rendelkezésre a gyártáshoz. A vállalat célkitűzése a jövőbeni gyártási volumen és ezzel együtt a piaci részesedés növelése, kiterjesztése, a vevői igények mind teljesebb kielégítése mellett. Mindezek csak korszerű egyenletes minőségű termékek előállításával, forgalmazásával érhetőek el. A cég az eddigi fejlesztéseinek segítségével elérte, hogy a technológiai berendezései korszerűek legyenek és minden tekintetben megfeleljenek a termékekkel szemben támasztott minőségi követelményeknek.

A társaság 1999 –től az ISO 9000 –es minőségbiztosítási rendszer alkalmazásával működik, legfőbb célkitűzése a vevői igényeknek megfelelő minőségű termékek előállítása és a szolgáltatások biztosítása. E célok elérése érdekében az elmúlt időszakban jelentős technológiai fejlesztés és korszerűsítés történt. Ezzel a termékek piaci versenyképessége és a felhasználók köre is bővült. Termékeink környezetbarátok és minden tekintetben megfelelnek az egyre magasabb felhasználói követelményeknek.

Bízunk abban, hogy tájékoztatónk az Ön érdeklődését is felkelti és a jövőben a Kvarc-Ásvány Kft. partnerei között üdvözölhetjük.

Derhán Dénes
Ügyvezető igazgató

Vissza az előző oldalra
3 telephely
30 éves
tapasztalat
105 féle
termék
30.000 tonna
export
Kérdése van? Ajánlatot kérne? Vegye fel velünk a kapcsolatot!
-