-H-8256 Ábrahámhegy-Kisőrs
-+36 87 471 085
-

Minőségirányítás

ISO MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER A KVARC ÁSVÁNY KFT-NÉL

 A termelés különböző részfolyamatainak összehangolását, a rendszeres minőség-ellenőrzést, az alapanyagok folyamatos biztosítását és a termékminőséget meghatározó egyéb tényezők kezelését minőségirányítási rendszer alkalmazásával éri el a cég.

A növekvő piaci verseny, az Európai Unióhoz való csatlakozás és a termékfelelősségi törvény mind arra kényszeríti a vállalatokat, vállalkozókat, hogy gazdaságosan előállítható, nemzetközi piaci igényeknek is megfelelő, kitűnő minőségű és megbízható termékekkel és szolgáltatásokkal lépjenek piacra. Ezt a megnövekedett minőségigényt egy új típusú minőségszemlélet kialakításával és a termelési folyamatok rendszerbe foglalásával kell biztosítani.

Az ISO 9001:2015-ös minőségirányítási szabvány alapelve, hogy olyan egyértelműen megfogalmazott követelményrendszert állítson fel a vállalatok, vállalkozások számára, melyeknek megvalósítása biztosítja a minőségi munkavégzést. A minőségirányítási rendszer bevezetése során nemcsak a szabvány követelményeinek való megfelelésre készülnek fel a vállalatok, vállalkozások, hanem a vevő, illetve a cég vezetőségével kapcsolatos elvárások is beépülnek a rendszerbe így hatékony szabályozó eszköz áll készen a vállalati menedzsment számára.

A rendszer előtérbe helyezi a minőséget, a környezetvédelmet, környezetbarát technológiát, a természeti erőforrások hatékony felhasználását és a környezet központú vállalatirányítást.

Vissza az előző oldalra
3 telephely
30 éves
tapasztalat
105 féle
termék
30.000 tonna
export
Kérdése van? Ajánlatot kérne? Vegye fel velünk a kapcsolatot!
-