-H-8256 Ábrahámhegy-Kisőrs
-+36 87 471 085
-

Szezonértékelő - TIAC

Vállalkozásunk elkötelezett a mikrokörnyezetében lévő, értékteremtő társadalmi kezdeményezések támogatásában. Ahogyan arról korábban hírt adtunk, idén januárban meghosszabbításra került a TIAC-cal fennálló együttműködésünk, így továbbra is segíthetjük a környékbeli fiatalok sportolását, az utánpótlás nevelő munkát.
A TIAC képviselőivel a labdarúgó szezon zárása okán a mögöttünk hagyott idényről, valamint a csapatok fejlődéséről, és a jövőről beszélgettünk.

Szezonértékelő - TIAC


Milyen szakmai alapokra építenek az egyesületnél?

A klubunk futballról alkotott nézete és filozófiája: szerethető egyesület kialakítása az elsődleges szempont. Szerethető legyen minden játékosunknak. Fontos, hogy aki itt sportol, saját képességéhez mérten találja meg fejlődésének útját, tisztelje edzőjét, csapattársait, vezetőit. Öröm legyen az itt eltöltött minden perc, a városi, vagy a város környéki gyerekek, felnőttek számára. 

A TIAC és a Bauxit labdarúgó csapatai számos sikert értek el a magyar labdarúgásban. Ezekre alapoz klubunk. Az utánpótlás képzést az MLSZ irányvonalai szerint szervezzük és használjuk a gyakorlatban.

 

A gyerekek toborzása hogyan, milyen csatornákon zajlik a TIAC-nál?

Alapvetésünk, hogy minden labdarúgás iránt érdeklődőt gyermeket korosztálytól függetlenül szeretettel várunk edzéseinkre. Az Egyesületi és Intézményi Bozsik programok rendszeres látogatásával és a környező csapatokkal való kapcsolattartással. Amennyiben vannak ügyes gyerekek a környező grassroots csapatokban nekik külön edzéseket tartunk heti rendszerességgel. 

 

A TIAC részt vesz az MLSZ versenyrendszerében. Hol tartanak a különböző korosztályok? Milyen eredménnyel zárták a bajnokságot a csapatok? Mik a rövid-, illetve középtávú célok?"

Utánpótlás csapataink a Régiós Bajnokságokban szerepelnek. Fontos leszögezni, hogy klasszikus tabellaszámítás csak az U14-es korosztálytól van. U7-U9-es korosztályok az Mlsz Bozsik programban vettek részt, összesen 8 Tapolcán rendezett fesztiválon, a Tapolca körzethez tartozó csapatokkal. Az U7-es korosztály 3:3 elleni mérkőzésjátékokat, az U9 5:5 elleni mérkőzésjátékokat és funinho játékokat játszott. Az U9-es korosztály részt vett a Veszprém vármegyei futsal bajnokságban is.

U11-es korosztály a körzeti Bozsik tornákon 10 alkalommal vett részt a Tapolca körzethez tartozó csapatokkal, valamint a regionális tornákon is részt vett a körzet központok csapataival összesen 16 alkalommal. Részt vett a Veszprém vármegyei futsal bajnokságban is.

U12: szeptemberétől az MLSZ előírásának megfelelően a körzetközpontoknak kötelező regionális bajnokságban szerepel.

U13: az Mlsz előírásának megfelelően a körzetközpontoknak kötelező regionális bajnokságban szerepelt. Részt vett a Veszprém vármegyei futsal bajnokságban is.

U14: szeptembertől átszervezett Regionális nyugat csoportban szerepelt a korosztály, és a 9. helyen végzett. Részt vett a Veszprém vármegyei futsal bajnokságban is. U16-os korosztályunk a Veszprém vármegyei bajnokság A csoportjában szerepelt. a 8. helyen végzett. Az erre a korosztályra alapozott U17-es futsal csapat a megyei döntőbe jutott, ahol a 4 helyet szerezte meg.

U19 a Veszprém vármegyei bajnokság 7. helyezett csapata. Részt vett az U20-as futsal bajnokságban, a megyei döntőben a kiemelkedő 2. helyen végeztek.

Minden korosztálynál alapvető célunk, a jelenlegi stabilitás megtartása mellett a folyamatos fejlődés biztosítása.

 

Köszönjük az interjút, szép nyarat, jó pihenést kívánunk a játékosoknak és a szakmai stábnak egyaránt!

Vissza az előző oldalra
3 telephely
30 éves
tapasztalat
105 féle
termék
30.000 tonna
export
Kérdése van? Ajánlatot kérne? Vegye fel velünk a kapcsolatot!
-