-H-8256 Ábrahámhegy-Kisőrs
-+36 87 471 085
-

Rövid értékelés a Nemesgulács-Kisapáti KVARC SE 2022/2023-as bajnoki szezonjáról

Az elért eredményt illetően a csapat az 5. helyen zárt a bajnoki tabellán. A mögöttünk hagyott idényről beszélgettünk Körmendi István játékos-edzővel, csapatvezetővel.

Rövid értékelés a Nemesgulács-Kisapáti KVARC SE 2022/2023-as bajnoki szezonjárólMilyen tervekkel vágtatok neki a 2022–2023- as bajnoki szezonnak?
A csapat tavaly augusztusban kezdte a felkészülést és nagy reményekkel telve kezdtük meg a 2022/23-as szezont. Sikerült erősítenünk, három meghatározó játékost igazoltunk. Az újakból és a régebben itt focizó játékosokból egy jó gárdát sikerült összeraknunk. Sajnos elmúlt években, évtizedben a csapat a tabella alsó feléhez tartozott, innen szerettünk volna elmozdulni. Első körben a tabella középmezőnyét céloztuk meg. 

Hogyan értékelnéd az elmúlt bajnoki szezont?
Álmainkban sem gondoltuk volna, hogy az őszi fantasztikus meneteléssel a dobogó 3. helyét foglaljuk majd el és így megyünk a téli pihenőre. A téli időszakban érkezett még egy új játékos, vele is sikerült erősíteni a gárdát. A tavaszi szezon elején jött egy kis mélypont becsúszott egy-két nem várt vereség, de nem vallottunk kudarcot, kijöttünk belőle és hatalmasat menetelve  megszereztük az 5. helyet, ami az utóbbi évek legjobb eredménye. 20 mérkőzésből 11 győzelem mellett 5 döntetlent és 4 vereséget értünk el, összesen 38 pontot szerezve. Ez a csapat egy nagyon jó közösséget alkot, szuper srácokkal ,akik mindig mindent beleadnak. Megjegyezném,hogy a tabella első és második helyezettje, egyszer sem tudott nyerni ellenünk,amire igazán büszkék lehetünk. 

Van-e már megfogalmazott konkrét cél a következő évadra? 
Szeretnénk ezt a társaságot egyben tartani  és ha minden jól megy, akkor a nyáron tovább tudjuk erősíteni. Nehéz lesz megismételni az idei remek szereplést, de megpróbáljuk, és szeretnénk egy picit előbbre lépni, titkon reménykedünk egy éremben, erre megvan minden esélyünk, de ne szaladjunk ennyire előre. Mindig az adott mérkőzésre fókuszálunk, aztán majd meglátjuk. Még annyit szeretnék elmondani, hogy egyre többen járnak ki meccseinkre, a régi szurkolók visszatértek a pálya szélére, a csapat és a falu újra éli a futballt, mint a régi szép időkben, ezt már elértük, szeretnénk, ha ez így is maradna. Már minden csapat komolyan vesz minket, számolnak velünk, számolhatnak is. Köszönjük az önzetlen támogatást Nektek, szurkolóinknak a biztatást, találkozunk augusztusban, ahol megkezdjük a felkészülést 2023/24-es szezonra. Még egyszer köszönjük a belénk fektetett bizalmat!


Hajrá Gulács!
Hajrá Kvarc!

Vissza az előző oldalra
3 telephely
30 éves
tapasztalat
105 féle
termék
30.000 tonna
export
Kérdése van? Ajánlatot kérne? Vegye fel velünk a kapcsolatot!
-