-H-8256 Ábrahámhegy-Kisőrs
-+36 87 471 085
-

FUTURE CUP HUNGARY 2023 - a KVARC támogatásával

Cégünk elkötelezett a különféle sportok népszerűsítésében és támogatásában. Meggyőződésünk, hogy a sport által nemcsak egészségünket tudjuk megőrizni, de sokkal kitartóbbak leszünk a mindennapi életben is. A rendszeres sport segít összpontosítani. Ezek a gondolatok vezérelnek bennünket, amikor támogatjuk a TIAC VSE munkáját.

FUTURE CUP HUNGARY 2023 - a KVARC támogatásával


Az elmúlt napokban Tapolca adott otthont a FUTURE CUP HUNGARY 2023 elnevezésű nemzetközi U12-es tornának. A rangos esemény résztvevője volt a TIAC VSE korosztályos csapata is. Az augusztus 26-27 között megrendezett tornán 14 együttes vett részt.

A legjobb tapolcai játékosnak járó díjat Tóth Bertalan vehette át Hámos Krisztinától, a KVARC Ásvány Kft. pénzügyi vezetőjétől. A torna végeredménye:

 1. Monori SE
 2. KFC Komárno
 3. Újpest FC
 4. FK Vinogradar
 5. Mészöly Focisuli
 6. FC Nagykanizsa
 7. Budatétény SE
 8. Orbita Bukowno
 9. Puskás Akadémia
 10. TIAC VSE Tapolca
 11. Dunaújváros Piros
 12. Dunaújváros Fehér
 13. Pápa ElC

Future Cup Hungary 2023 különdíjasai: Legjobb játékos: Garaba Domán - Mészöly Focisuli Legjobb kapus: Pinkovity Kevin - FK Vinogradar Legjobb védő: Tuskán Máté - Monori SE A torna gólkirálya: Durác Márió - KFC Komárno A torna felfedezettje: Németh Dominik - FC Nagykanizsa A torna legfiatalabb játékosa: Freud Bulcsú - Pápai ELC A legjobb tapolcai játékos: Tóth Bertalan 

 

Gratulálunk gyerekek!

Vissza az előző oldalra
3 telephely
30 éves
tapasztalat
105 féle
termék
30.000 tonna
export
Kérdése van? Ajánlatot kérne? Vegye fel velünk a kapcsolatot!
-