-H-8256 Ábrahámhegy-Kisőrs
-+36 87 471 085
-

Burkolói workshopon jártunk

Január utolsó hétvégéjén került megrendezésre a budapesti BOK Csarnokban a 2024. évi HOMEINFO Burkolói Workshop.

Burkolói workshopon jártunk


A hazai burkolóipar színe- java, több, mint 30 kiállító képviseltette magát mintegy 3500 m2-en, és természetesen, ahogyan azt már megszokhattuk, a KVARC munkatársai is jelen voltak a rendezvényen. 
Azt gondolom, elmondhatjuk, hogy ismét egy igen színvonalas, jól sikerült rendezvényen vehettünk rész. A szép számú látogató aktívnak bizonyult, és bizony kollégáinknak igyekezni kellett, hogy minden érdeklődő választ kaphasson kérdésére, érdeklődésére. 

Az, hogy az építőipari szakma egy specifikus részét megszólító rendezvény,napjainkban ilyen látogatottsággal kerülhet megrendezésre, még jobban megerősít minket abban, amit eddig is vallottunk: a korszerű, innovatív, fenntarthatósági szempontokat is figyelembe vevő megoldásoké lehet a jövő: vásárlóink és szakmai partnereink is egyre jobb és jobb termékeket, hatékonyabb és innovatívabb megoldásokat várnak tőlünk. Külön öröm volt vissza- visszatérő partnereinket üdvözölni a standon, akik már régóta felhasználói a KVARC termékeknek; az ő észrevételeik, ötleteik hatalmas segítséget jelentenek a további fejlesztési feladatok során.

Örömmel konstatálhattuk, hogy ennyien meglátogatták Társaságunk standját. Köszönjük a szervezők segítségét, ügyfeleink és partnereink érdeklődését, és persze kollégáinknak is azt a sok munkát, amelyet erre a rendezvényre fordítottak!
 

Vissza az előző oldalra
3 telephely
30 éves
tapasztalat
105 féle
termék
30.000 tonna
export
Kérdése van? Ajánlatot kérne? Vegye fel velünk a kapcsolatot!
-