-H-8256 Ábrahámhegy-Kisőrs
-+36 87 471 085
-

Burkolói Workshop a Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállításon – 2024. január 27. BOK Csarnok

Ha Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállítás, akkor nem maradhat el a Burkolói Workshop sem, mely most is bővelkedik a szakmai újdonságokban. Az akciók és a nyeremények mellett tapasztalatcserére is lesz lehetőség.

Burkolói Workshop a Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállításon – 2024. január 27. BOK Csarnok


Kétségtelen, hogy a kiállítás egyik legizgalmasabb és legnagyobb érdeklődésre számottartó eseménye a január 27-én látogatható Burkolói Workshop, mely elsősorban a szakmában tevékenykedőket célozza, de mindenkinek érdekes lehet, aki közelebbi bepillantást szeretne a szakma rejtelmeibe.

Mit láthatunk a workshopon?

Gépzajban és szerszám újdonságokban nem lesz hiány. Ahogy minden évben, most sem csak távolról csodálhatjuk a legújabb gép csodákat és innovatív anyagokat, tehát lesz lehetőség kipróbálni a legújabb vágási, csiszolási és ragasztási technikákat.

Azonnali praktikus tapasztalat szerezhető a legmodernebb gépek és szerszámok használatával. A burkolási segédanyagok gyakorlati alkalmazását élőben követhetjük és kérdezhetünk a gyártók, forgalmazók szakembereitől, illetve megoszthatjuk személyes tapasztalatainkat.

A workshopon számos akció, kedvezmény, nyeremény és ajándék várja a résztvevőket, látogatókat.

A Burkolói Workshopra szóló belépővel a Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállítás is látogatható, így teljes körű betekintés nyerhető a legújabb trendekbe és fejlesztésekbe a fürdőszobai és otthoni wellness területén.

(Forrás:www.homeinfo.hu)

Vissza az előző oldalra
3 telephely
30 éves
tapasztalat
105 féle
termék
30.000 tonna
export
Kérdése van? Ajánlatot kérne? Vegye fel velünk a kapcsolatot!
-