-H-8256 Ábrahámhegy-Kisőrs
-+36 87 471 085
-

A hatékonyságon túl az egészségmegőrzés is fontos számunkra

Cégünk az 1990-es alapítása óta hatalmas fejlődésen és lényeges átalakuláson ment át, így mostanra egy 3 telephelyes, 69 fős középvállalkozás lett belőle. Fejlődésünk mögött a megtervezett befektetések, fejlesztések, a minőség, a megbízhatóság állandó biztosítása és a jól működő csapatmunka áll.

A hatékonyságon túl az egészségmegőrzés is fontos számunkra


Gyártósorunk megújításakor a modernizálás, hatékonyság, folyamatbiztonság mellett szem előtt tartottuk az emberi tényezőt is. Építőanyag gyártó cégként nagy hangsúlyt helyeztünk az ergonomikus munkakörnyezet kialakítására gyártósorunk fejlesztésekor, a nagyobb hatékonyság mellett, így még kisebb az esély az esetleges, munka közben előforduló személyi sérülésre. A Fanuc M-410 iC/185 ipari robotunk 185 kg teherbírású, bármilyen zsák mozgatására képes, nagy működési sebessége mellett, a csuklón keresztül megvalósított belső kábelvezetése megakadályozza a kábelek beakadását. Beszerzése a gyártási folyamat gyorsítását, operátori szempontból kényelmesebbé tételét hivatott szolgálni a korábbi kézi rakodású műveletekkel szemben, a fizikai megterhelés csökkentése az emberiség technológiai fejlődésének egyik mozgatóereje.  

Cégvezetőnket Derhán Pétert kérdeztük a modernizációs folyamatról. Miért éppen a Fanuc M-410 iC-re esett a választás? „Cégünk számára fontos, dolgozóink egészsége ezért mindenképpen szerettük volna megkönnyíteni a termelésben résztvevő kollégák munkáját. Természetesen ezek mellett a termelés hatékonyságának növelése is cél volt, de tény, hogy nagy fizikai terheléstől mentesíti az embereket. Azért választottuk a Fanuc berendezését mert megbízható, hosszabb távon kevés hiba lehetőséggel bíró megoldást kerestünk. Szintén fontos a megfelelő szervizháttér és termék támogatás melyet a cég rugalmasan biztosít”- mondta el Derhán Péter.

Vissza az előző oldalra
3 telephely
30 éves
tapasztalat
105 féle
termék
30.000 tonna
export
Kérdése van? Ajánlatot kérne? Vegye fel velünk a kapcsolatot!
-