-H-8256 Ábrahámhegy-Kisőrs
-+36 87 471 085
-

Az elmúlt években a homok lett a második legfontosabb természetes nyersanyag

A homok csodálatos és hihetetlenül sokszí­nű. Homok nélkül nincsenek épületek, utak, de nincs üveg, okostelefon és internet se. Homokot használnak a fémöntésnél, a víztisztí­tásban, a kerámiaiparban, a kozmetikai szerekben.

Az elmúlt években a homok lett a második legfontosabb természetes nyersanyag


Az általunk kitermelésre kerülő homok egy részéből ipari felhasználásra alkalmas termékek (pl. erőművi homok, öntödei gyantás homok) készülnek, más része magas tisztasági és minőségi elvárásoknak is megfelelő termékként (pl. sportolásra alkalmas homoktermékek, granulitok) kerül értékesítésre, egy harmadik része pedig a Társaság tulajdonában álló építőanyaggyártó üzemben kerül felhasználásra. 

Ennek megfelelően a Társaságunk által gyártott építőanyagok kizárólag csak a legjobb minőségű, szennyeződésektől mentes, víz alapú rendszer segítségével osztályozott kvarchomokból készülnek. Mivel az osztályzásnál lehetőségünk van a homokszemcsék milliméter pontosságú elválasztására, az egyes termékeknek legjobban megfelelő szemcseméretet tudjuk biztosítani. Az általunk gyártott építőanyagok tulajdonságait lényegesen javítja, hogy a felhasznált kvarc homoknak egyedülállóan kevés a lebegőanyag tartalma, nem tartalmaz kaolint, ami elősegíti a cementkötést, és javítja az anyagok tapadó képességét.

Homoktermékeink: 

- Szűrőhomok

- Besöprő homok

- Szóróhomok

- Öntödei homok

- Műgyantával bevont homok

- Granulitok

- Egyéb homok: Játszóhomok; Lovarda homok; Pázsithomok 

 

Vissza az előző oldalra
3 telephely
30 éves
tapasztalat
105 féle
termék
30.000 tonna
export
Kérdése van? Ajánlatot kérne? Vegye fel velünk a kapcsolatot!
-